Vandaag begint dé Week!

Banner Nieuwsbrief
Enthousiast over de Week van de Kinderfilosofie? Laat het anderen ook weten en stuur deze nieuwsbrief door naar geïnteresseerden. Zij kunnen zich hier aanmelden. Alvast bedankt!

Feiten en cijfers

Meer dan

70

activiteiten
Bijna

5000

boekjes
Meer dan

50

kinderfilosofen en andere enthousiastelingen
Volgende week hopen we hier mooie cijfers te kunnen melden over persaandacht, bezoekersaantallen en websitebezoekers!

Vandaag van start

Dit zijn de feiten en cijfers!
Meer dan 70 activiteiten kunnen we via onze website onder de aandacht brengen. Een zeer gevarieerd aanbod waar we met z'n allen trots op mogen zijn!
open via pixabay-966315_1280
Er zijn bijna 5000 boekjes verspreid die de komende week in kinderhanden terecht gaan komen. Onze dank gaat uit naar alle mensen die bijdroegen, maar in het bijzonder naar Fabien van der Ham van Filosovaardig, die het boekje mogelijk maakte.
WvdK-voeteninbladeren
Meer dan 50 kinderfilosofen en andere fans van kinderfilosofie meldden hun activiteit of les aan, of droegen op een andere manier bij. Dat biedt perspectief voor volgend jaar, want wij weten dat nog lang niet iedereen mee deed. Ruimte voor groei dus!
WvdK-lammetje

Oproep!

We willen uitgebreid verslag doen van de komende week!
Wil jij bij de nieuwsberichten komen te staan? Stuur ons dan leuke actiefoto's of filmpjes van jouw activiteit die we op de website en via social media kunnen delen!

En zet je zelf iets op social media....het helpt om mensen of de Week te 'taggen' en er hashtags bij te plaatsen, zo bereik je meer mensen!
Een paar tips: #weekvandekinderfilosofie #wvdk #denatuurwashier #kinderfilosofie #verwondering #filosoferenmetkinderen.

Als er iets te winnen valt: #winactie #winnen #prijsvraag #doemee of verzin zelf een leuke hashtag!
child en zon via pixabay-1845975_1920

In de pers

We stonden deze week met een heel mooi artikel in Kidsweek! Lees er hier meer over.
En we werden vermeld in o.a. de nieuwsbrief Prima Onderwijs, de nieuwsbrief van de bibliotheken en de nieuwsbrief voor ouders van de Kidsweek.
logokidsweek

UITGELICHT

Mensen praten vaak over Natuur. Over dat ze er van houden en niet zonder kunnen bijvoorbeeld, maar het tegelijkertijd kapot maken en hoe dat kan en hoe we dat zullen stoppen. Vaak willen mensen meer natuur (bijen, bomen, beekjes), maar ook vaak minder (ratten, corona-virussen, tsunami’s). Zijn mensen zelf eigenlijk natuur? Is een flatgebouw natuur? Wat is Natuur?! Ga op pad met Astrid en Annelies en ontdek het! Kijk hier en hier waar en wanneer dat kan.
Is een flatgebouw natuur?

WINACTIES

Op de site en komende week via social media zijn ook allerlei winacties! Mocht je zelf een nieuwsbrief versturen of op social media aandacht vragen voor de Week, attendeer kinderen dan op de leuke winacties die er zijn. Ze staan op de kinderpagina.
denkdobbelstenen
Kijk voor alle informatie op:

www.weekvandekinderfilosofie.nl