Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij het CKN geregistreerd staat als nieuwsbrief abonnee. De Week van de Kinderfilosofie maakt deel uit van het CKN. Uiteraard kun je je voor deze nieuwsbrief afmelden. Kijk daarvoor onderaan deze mail.

WvdK-logo2def.500x500

De eerste Week van de Kinderfilosofie is dit jaar van 9 t/m 17 april. Door het hele land kunnen kinderen filosoferen over het thema ‘natuur’. Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over kinderfilosofie.

WIE

De Week van de Kinderfilosofie is een initiatief van Centrum Kinderfilosofie Nederland (CKN), in samenwerking met vele partners.

Ook jouw inzet als
KINDERFILOSOOF,
LEERKRACHT of BEGELEIDER van kinderen op een andere plek is nodig om van deze Week écht een succes te maken!

WAT

Wat kun jij als KINDERFILOSOOF, LEERKRACHT of BEGELEIDER doen?
In de Week gaan filosoferen met kinderen natuurlijk!
Op onze site vind je informatie en inspiratie om een eigen activiteit te organiseren of om op school aan de slag te gaan met kinderfilosofie en het thema NATUUR.
Alle activiteiten die georganiseerd worden zetten wij vervolgens ook op de website.
photo-1453342664588-b702c83fc822
photo-1458239920096-bffee8aba36f
photo-1606092195730-5d7b9af1efc5

DOE MEE!

Organiseer jouw eigen activiteit en laat een breed publiek kennismaken met kinderfilosofie! Kijk op deze pagina voor meer informatie.

INSPIRATIE

Onze website staat boordevol inspiratie en tips, bijvoorbeeld op deze pagina. We staan open voor aanvullingen, ook jouw bijdrage is welkom!
Neem direct een kijkje op de nieuwe site & meld jouw activiteit ook snel aan!
Uiteraard is de site pas net in de lucht, er komen nog activiteiten bij.