Over 2 weken begint dé Week!

Banner Nieuwsbrief
LET OP: De Week van de Kinderfilosofie wordt ondergebracht in een aparte stichting. Om te voldoen aan de AVG & privacy regels kunnen wij geen 'oude adressen' meer gebruiken. Help ons en stuur deze nieuwsbrief door naar geïnteresseerden. Zij kunnen zich hier aanmelden. Dank!

Nieuwsberichten

We hadden ons in januari ten doel gesteld om minimaal 50 activiteiten op de website te kunnen vermelden. Dat aantal is deze week bereikt, top! Op naar de 60... of 70...
Schermafbeelding 2021-03-25 om 16.09.47
Bekijk hier de huidige stand in de boeken-top-10 voor kinderen. Tot 28 maart kun je je suggesties insturen o.a via redactie@weekvandekinderfilosofie.nl
Fb Laatste kans top 10
Het uitdeelboekje ligt bij de drukker en wordt komende week verstuurd. Dan publiceren we ook een doorbladerbare versie op de site.

in Filosofie Magazine

Het Filosofie Magazine staat helemaal in het teken van de Maand van de Filosofie. Daarin mag de Week van de Kinderfilosofie natuurlijk niet ontbreken! Hier al een preview...
Doe Boek 2021

Podcast op komst!

Ilse Daems is nog steeds hard aan het werk aan haar 'self-inflatable' podcast, waarmee iedereen vanaf 1 april zo aan de slag kan. Klik hier voor een 'teaser' van deze veelbelovende podcast op ons YouTube kanaal!
De natuur was hier_liggend

UITGELICHT

Kunnen dieren denken? Een online les over ‘superslimme Hans’, het paard dat kon hoofdrekenen. Ruud van der Meulen van de Filosofietuin verzorgt tijdens de week dagelijks online lessen.
Kon Hans werkelijk hoofdrekenen? Kunnen dieren denken? Wat is denken eigenlijk?
Klik hier voor meer info.
Kunnen dieren denken? Een online les over ‘superslimme Hans’, het paard dat kon hoofdrekenen

UITGELICHT

Angela Bruintjes vertelt het verhaal van de Doos van Pandora aan kinderen, zittend in een mooi klein stukje natuur van Houten. Samen ontdekken ze het verhaal, de vragen en de relatie met de natuur. Klik hier voor meer info.
WvdK-kidneren in bos
Kijk voor alle informatie op:

www.weekvandekinderfilosofie.nl