Mini doe-boekje om weg te geven!

In 2023 kun je de deelnemers aan je activiteit of les natuurlijk weer iets leuks meegeven. Dit jaar iets dat ze direct aan het filosofische werk zet. In hun eigen Waarde(n) Boekje denken kinderen al knippend en plakkend  na over welke dingen van waarde zijn. Onze mascotte Ludo leidt ze door het boekje heen. Het  boekje is op A5 formaat, heeft 12 bladzijden plus in het midden een uitknipvel. Door foto’s van het boekje te mailen naar ons, maken kinderen bovendien kans op leuke  prijzen!
Bij het boekje maken we ook een lesinstructie; zo kun je in de klas of tijdens je activiteit er ook voor kiezen direct aan de slag te gaan met een gedeelte van het boekje. Die zal vanaf eind maart te downloaden zijn vanaf onze site.
Heb je tijdig besteld, dan krijg je de boekjes ongeveer een week voor de Week toegestuurd.

Impressie van het boekje

Voor boekhandel en bibliotheek

Door een mailtje te sturen naar info@weekvandekinderfilosofie.nl kun je tegen een geringe vergoeding plus verzendkosten de mini-doeboekjes bestellen om uit te delen in je winkel. Je krijgt er dan ook een poster bij over de boekverkiezing. Voor 200 stuks betaal je 30,- voor 100 stuks 17,50 en voor 50 stuks 10,-.