Dag van de Filosofische Praktijk

Registrations have closed.
Dag van de Filosofische Praktijk

Dag van de Filosofische Praktijk

167 167 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens de Maand van de Filosofie 2022, op zaterdag 16 april, is de eerste ‘Dag van de Filosofische Praktijk’ op de Internationale School Voor Wijsbegeerte in Leusden. Op deze Dag staat de Filosofische Praktijk in de breedste zin van het woord centraal. Iedereen, die open staat voor filosofie, is welkom om kennis te maken met de Filosofische Praktijk.

Leden van de Vereniging Filosofische Praktijk, van Socratisch begeleider tot kenner van de existentiële filosofie en van organisatiefilosoof tot kinderfilosoof, bieden de hele dag een programma aan met interessante lezingen, workshops en praktijksessies voor zowel beginners als gevorderden.

De dag wordt geopend met een lezing door Denker des Vaderlands, Paul van Tongeren, Filosofie als Levenswijze. Daarna kun je deelnemen aan een uiteenlopende reeks van workshops, lezingen en praktijksessies. Waaronder een workshop Filosoferen met Kinderen van Marianne Scheeper (Filosoferen in de Klas).

Aanvullende details

Adres - Dodeweg 6, Leusden

Naam organisator - Vereniging Filosofische Praktijk

Website organisator - https://verenigingfilosofischepraktijk.nl/

Omschrijving organisator - Ook kinderfilosofie is een Filosofische Praktijk. Bij de VFP delen leden ervaring en kennis over filosoferen in de praktijk. Activiteiten worden georganiseerd door leden zelf. Leden krijgen een forse korting op dit evenement (€20 i.p.v. €65 incl. lunch en borrel).

Aantal sets ansichtkaarten om weg te geven dat ik nodig heb - 20

Email organisator - info@filosoferenindeklas.nl

Adres voor versturen ansichtkaarten - Kamperfoelieplein 2

Postcode - 2563 HW

 

Datum en tijd

16-04-2022 @ 09:30 aan
17:00
 

Price

 

Locatie

Internationale School voor Wijsbegeerte, Dodeweg, Leusden, Nederland
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends