workshop met het Onwijs Grote Filosofie Doeboek en prentenboek Philo en Sophia

Registrations have closed

workshop met het Onwijs Grote Filosofie Doeboek en prentenboek Philo en Sophia

379 379 people viewed this event.

Kinderen tussen 8 en 12 kunnen mee filosoferen in deze workshop met de schrijfster van het Filosofie Doeboek en het prentenboek Philo & Sophia.

Toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd, iedere deelnemer krijgt een gratis Filosofie Doeboek mee naar huis!
De workshop is onder voorbehoud van coronamaatregelen. Aanmelden van tevoren is wel noodzakelijk i.v.m. het gratis boek.
Maximaal 20 deelnemers, dus geef je snel op!

Additional Details

Adres - Hannie Dankbaarpassage 10 Amsterdam

Toegangsprijs - gratis!

Naam organisator - Sabine Wassenberg & OBA

Website organisator - www.sabinewassenberg.com

Omschrijving organisator - Sabine Wassenberg is filosoof, schrijver en kinderfilosoof. Ze filosofeert met kinderen en volwassenen, doceert filosofie aan studenten, en traint volwassenen in het begeleiden van filosofische gesprekken. Ze schreef Kinderlogica over lessen filosoferen in de klas, Mijn ego en ik, over haar eigen filosofische zoektocht. Daarnaast voor docenten: Ik zag twee beren filosoferen en Ik zag twee apen wetenschapen. In januari 2021 is Philo & Sophia verschenen, een prentenboek met verwondering opwekkende dialogen, voor kinderen vanaf 6 jaar. En dit jaar verschijnt de derde editie van Sabines hand van het Onwijs Grote Filosofie Doeboek, ditmaal over de natuur.

Email organisator - info@sabinewassenberg.com

Postcode & Plaats - 1873JG Groet

Event registration closed.
 

Date And Time

10-04-2021 @ 14:00 to
15:30
 

Registration End Date

10-04-2021
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends