Laatste dag van de Week

De allereerste Week van de Kinderfilosofie eindigde officieel gisteren. Er stonden o.a. nog een live-evenement met Bibi Dumon Tak en Marianne Scheeper  en de Dag van de Kinderfilosofie op de agenda.

Veel kinderfilosofen verzamelden zich op de laatste dag achter het scherm voor de Dag van de Kinderfilosofie. Waardevolle workshops, een spannende uitreiking van de Berrie Heesenprijs en een verhaal van Pieter Mostert over onbenulligheid waren de ingrediënten voor een afwisselende en motiverende dag.

Bibi Dumon Tak en Marianne Scheeper spraken live over het boek van Bibi. Daaruit kon de kijker opmaken dat De eik was hier heel relevante vragen aan de orde stelt, maar ook een mooi verhaal vertelt! Op deze pagina vind je meer over het boek.

De komende dagen verzamelen wij verslagen van activiteiten van de Week. We publiceren die en versturen e.e.a. ook via de nieuwsbrief.

Overigens mag de Week dan officieel afgelopen zijn, veel kinderen zullen in de komende maanden nog gaan filosoferen over natuur omdat sommige activiteiten en lessen  vanwege corona werden uitgesteld.
De site met al het inspiratiemateriaal dat je erop kunt vinden, blijft uiteraard in de lucht!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *