Hoe meer steun, hoe meer kinderfilosofie!

De Stichting Promotie en Publiciteit Kinderfilosofie (SPPK) zet zich in om het belang én het plezier van kinderfilosofie onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Ons belangrijkste instrument daarvoor is de Week van de Kinderfilosofie. In die week zetten wij kinderfilosofie in de schijnwerpers; we organiseren activiteiten, we promoten kinderfilosofie op diverse manieren én we genereren publiciteit.
Dat doen wij vanuit de overtuiging dat filosoferen kinderen vaardigheden aanleert die onontbeerlijk zijn in een diverse en complexe maatschappij. Kinderfilosofie verdient daarom meer aandacht. Lees ook dit artikel van één van de oprichters over onze motivatie. 

Vind jij het ook belangrijk dat kinderfilosofie ‘op de kaart’ gezet wordt? Lijkt het jou ook mooi als de Week van de Kinderfilosofie op een dag net zo ingeburgerd is als de Kinderboekenweek? Kun je je voorstellen dat dit nog wel wat additionele investeringen vergt?

Steun ons dan en word (boezem-)vriend!

Je kunt ook steunen via geef.nl, klik dan op de knop hieronder.

Als vriend.....

 • Lever je een bijdrage aan het versterken van de positie van kinderfilosofie.
 • Maak je de Week van de Kinderfilosofie mede mogelijk.
 • Bied je ons ruimte om andere bijeenkomsten en activiteiten te organiseren waarmee kinderfilosofie ‘op de kaart’ wordt gezet.

Vriendschap komt van 2 kanten!
Wij doen graag iets terug voor onze vrienden…

 • Voor Vrienden organiseren we elk najaar een bijeenkomst over een onderwerp dat verband houdt met (kinder)filosofie en/of onderwijs en opvoeding. Op diezelfde bijeenkomst praten we onze Vrienden bij over de ontwikkelingen van de stichting en de Week.
 • Je ontvangt 2 x per jaar een speciale Vrienden Nieuwsbrief met interessante artikelen en leuke aanbiedingen.

Kies jouw soort vriendschap

Vriend (particulier)
Word vriend van de Stichting Promotie en Publiciteit Kinderfilosofie (SPPK) voor een minimum bijdrage van €25 per jaar. Het staat je natuurlijk vrij om een hoger bedrag in te vullen.
Vul het formulier onderaan de pagina in en word vriend! 

Boezemvriend (organisatie)
Ben jij vertegenwoordiger van een organisatie of bedrijf en wil je ons sponsoren met een donatie? Word boezemvriend! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Als boezemvriend krijg je natuurlijk hetzelfde als onze vrienden en meer!
 • Daarnaast verdien je als boezemvriend een eervolle vermelding op onze Stichtingspagina / onze website. 
 • Hier word je vermeld als sponsor van de SPPK, als je wilt met logo en link naar jouw website. 
 • Ook ontvang je een logo om op jouw eigen site te vermelden, met link naar onze website.
 • Boezemvriend word je vanaf €500,- per jaar.
  Vul het formulier in en word boezemvriend!