Hoe meer vrienden, hoe meer kinderfilosofie!

De Stichting Promotie en Publiciteit Kinderfilosofie (SPPK) is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zetten ons in om het aanbod van én de vraag naar kinderfilosofie te laten groeien. Dit doen wij door activiteiten te organiseren en aanbieders van kinderfilosofie te verbinden en een platform te bieden, zoals tijdens de Week van de Kinderfilosofie. Wij promoten kinderfilosofie op diverse manieren en genereren daarnaast publiciteit.
Dat doen wij vanuit de overtuiging dat filosoferen kinderen vaardigheden aanleert die onontbeerlijk zijn in een diverse en complexe maatschappij. Kinderfilosofie verdient daarom meer aandacht. Lees ook dit artikel van één van de oprichters over onze motivatie. 

Vind jij het ook belangrijk dat kinderfilosofie ‘op de kaart’ gezet wordt? Lijkt het jou ook mooi als de Week van de Kinderfilosofie op een dag net zo ingeburgerd is als de Kinderboekenweek? Kun je je voorstellen dat dit nog wel wat additionele investeringen vergt? Steun ons dan en word (boezem-)vriend!

Als vriend.....

  • Lever je een bijdrage aan het versterken van de positie van kinderfilosofie.
  • Maak je de Week van de Kinderfilosofie mede mogelijk.
  • Bied je ons ruimte om andere bijeenkomsten en activiteiten te organiseren waarmee kinderfilosofie ‘op de kaart’ wordt gezet.

Vriendschap komt van 2 kanten!
Wij doen graag iets terug voor onze vrienden…

  • Je hebt kosteloos toegang tot onze (na)jaarlijkse -online- activiteit over een onderwerp dat verband houdt met ons doel en geïnteresseerden in kinderfilosofie en/of onderwijs en opvoeding aanspreekt.
  • Je ontvangt 2 x per jaar een speciale Vrienden Nieuwsbrief met interessante artikelen, leuke aanbiedingen en winacties.

NB. Uiteraard leggen wij jaarlijks verantwoording af, zowel in de vorm van een geschreven als financieel verslag.

Kies jouw soort vriendschap

Alleen particulieren kunnen vriend worden. Ben je een organisatie die kinderfilosofie een warm hart toedraagt, word dan boezemvriend of donateur!

Vriend
Word vriend van de Stichting Promotie en Publiciteit Kinderfilosofie (SPPK) voor een minimum bijdrage van €25 per jaar. Het staat je natuurlijk vrij om een hoger bedrag in te vullen.
Vul het formulier in en word direct vriend! 

Boezemvriend (of donateur)
Ben jij vertegenwoordiger van een organisatie of bedrijf en wil je ons sponsoren met een donatie? Word boezemvriend! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Als boezemvriend krijg je natuurlijk hetzelfde als onze vrienden en meer!
  • Daarnaast verdien je als boezemvriend een eervolle vermelding op onze Stichtingspagina / onze website. 
  • Hier word je vermeld als sponsor van de SPPK, als je wilt met logo en link naar jouw website. 
  • Ook ontvang je een logo om op jouw eigen site te vermelden, met link naar onze website.
  • Boezemvriend word je vanaf €295,- per jaar.

Starten en stoppen
Je kunt het hele jaar door vriend van ons worden. Je bent 12 kalendermaanden (boezem-)vriend, vanaf de 1ste dag van de maand nadat je vriend wordt. Na 10 maanden ontvang je van ons bericht of je (boezem-)vriend wilt blijven.