Geef een goed gesprek kado

Geef een goed gesprek kado

Geef een goed gesprek kado

169 169 mensen hebben dit evenement bekeken.

Filosoferen met kinderen 9-12 jaar; geef een goed gesprek kado

Wil je een origineel kado geven met de feestdagen of gewoon voor een verjaardag? Geef een goed gesprek kado voor jouw kind, kleinkind, neef of nicht of….andere dierbare(n).

Met deze kadobon draag je niet alleen bij aan de algemene autonome ontwikkeling van de ontvanger, maar ook aan de wereldoriëntatie, 21ste eeuwse vaardigheden, taalvaardigheid, assertiviteit en leerontwikkeling!

Filosoferen met kinderen 9-12 jaar
Filosoferen met kinderen 9-12 jaar is een één op één kort onderzoekend filosofisch gesprek. Een gesprek dat jij kan voeren met kinderfilosoof Karin Glaubitz. Karin maakt een speciale denk-praat- plek online helemaal alleen voor jou op afspraak. Gedurende 20-30 minuten mag jij te gast zijn in deze virtuele denkhoek. Denken doe je samen met Karin door vragen te stellen en te praten over een onderwerp uit jouw dagelijks leven. Dat is de filosofie in het alledaagse! Waarom heb je schoenen aan? Eet jij altijd een ontbijt? Welke weg loop jij naar school? Is dat altijd dezelfde. Waarom vier jij kerstfeest? Over al deze vragen kan je filosoferen met Karin :Waarom is dat zo?  Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd? Dat zijn heerlijke vragen!

Lees meer
Een sessie filosoferen met kinderen 9-12
In deze korte sessie gaat  Karin Glaubitz van Denklus online filosoferen met jou!. Van te voren kan jij een tijdstip kiezen waarop jij wil komen nadenken met Karin. Je mag zelf een onderwerp kiezen waarover je graag wil denken en praten. Dat doe je door een waaromvraag te stellen waarover jij zelf met Karin na wil denken.

 

Aanvullende details

Adres - Silkebor 79

Toegangsprijs - 25

Naam organisator - Karin Glaubitz

Website organisator - Denklus.nl

Omschrijving organisator - filosofisch gespreksleider

Aantal doe-boekjes om weg te geven dat ik nodig heb - 20

Email organisator - info@denklus.nl

Adres voor versturen doe-boekjes - Silkeborg 79

Postcode - 2905 AT

Plaats - Capelle a/d IJssel

Event registration closed.
 

Datum en tijd

01-04-2023 @ 00:00 aan
30-06-2023 @ 00:00
 

Einddatum registratie

26-06-2023
 

Price

25
 

Locatie

Online evenement
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends