Voorstelling Denkballades

Registrations have closed

Voorstelling Denkballades

81 81 people viewed this event.

Op 14 april komen muzikant Floor Wittink en filosofiejuf Fabien van der Ham op een school in Nederland live de Denkballades opvoeren. Welke school dat is, is nog een verrassing. We verloten op 1 april (geen grap) het optreden onder de scholen die de Denkballades het afgelopen jaar hebben gekocht.

In de Denkballades draagt muzikale verteljuf Floor op betoverende wijze verhalen van Toon Tellegen voor. Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt ze enkele van de filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier, de eekhoorn en andere dieren.

Na deze vertelling worden de kinderen aan het denken gezet door filosofiejuf Fabien met bijzondere vragen en opdrachten.

Additional Details

Naam organisator - Filosovaardig

Omschrijving organisator - Filosovaardig wil opvoeders inspireren om te filosoferen met kinderen. Dit doet zij met het inspiratieplatform filosovaardig.nl. In de bijbehorende Webshop Kinderfilosofie vinden geïnteresseerden een uitgebreid assortiment materialen om bij het filosoferen te gebruiken. Daarnaast geeft Filosovaardig prikkelende denkspellen, boeken en videolessen uit.

Email organisator - fabien@filosovaardig.nl

Postcode & Plaats - Geen

 

Date And Time

14-04-2021 @ 10:00 to
12:00
 

Event Types

 

Event Category

 
 

Share With Friends