Filosofie voor kinderen

Registrations have closed.
Filosofie voor kinderen

Filosofie voor kinderen

461 461 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens de Week van de Kinderfilosofie gaan we bij Huis van Hilde samen nadenken over de waarde van verschillende voorwerpen uit de tentoonstelling van het museum.

Met de deelnemers lopen we eerst een rondje door de tentoonstelling op zoek naar voorwerpen met een goed verhaal. Zo’n voorwerp kan vele vragen oproepen. In het ArcheoLab gaan we vervolgens in een filosofisch gesprek op zoek naar antwoorden.

Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Houd je van oude voorwerpen? En vind je het leuk om samen na te denken? Meld je dan aan via brenda_raa@hotmail.com onder vermelding van je naam, leeftijd en contactgegevens. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Ouders/begeleiders kunnen op eigen gelegenheid het museum bezoeken, vertoeven in het restaurant of wandelen in de mooie omgeving.

Datum: woensdag 19 april 2023

Tijd: 15.00 tot 16.30 uur

Kosten: gratis

Maximum aantal kinderen: 8

Gespreksleider: Brenda Raa (leerkracht primair onderwijs en gespreksleider bij het Filosofisch KidsCafé van de Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden).

Eventuele beeld- en geluidsopnamen kunnen worden gebruikt ter promotie van de Kinderfilosofie. U kunt het bij de aanmelding aangeven als u hier bezwaar tegen heeft.

Aanvullende details

Toegangsprijs - Gratis

Aantal doe-boekjes om weg te geven dat ik nodig heb - 40

Email organisator - brenda.lekerraa@gmail.com

Adres voor versturen doe-boekjes - Provincialeweg 17

Postcode - 1561 KK

Plaats - Krommenie

Event registration closed.
 

Datum en tijd

19-04-2023 @ 15:00 aan
16:30
 

Einddatum registratie

16-04-2023
 

Price

Gratis
 

Locatie

Castricum
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends